El hongo Kombucha.
Authors
Illana Esteban, CarlosPublisher
Sociedad Micológica de Madrid
Date
2007Bibliographic citation
Boletlín de la Sociedad Micológica de Madrid, 2007, v. 31, p. 269-272
Keywords
Kombucha
Tea fungus
Hongo del té
Document type
info:eu-repo/semantics/article
Version
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Rights
© Sociedad Micológica de Madrid, 2007
Access rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
Abstract
Se realiza una revisión bibliográfica del consorcio de levaduras y bacterias conocido en España como el hongo o en otros países como el hongo kombucha. Se comentan aspectos históricos de su uso, de su preparación, composición bacteriológica, análisis químico y datos acerca de su eficacia clínica. A bibliographic review of the consortia of yeasts and bacteria known in Spain as el hongo or in other countries as kombucha fungus. Historical aspects of its use, preparation, bacteriological composition, chemical analysis and information regarding clinical efficacy are discussed.
Files in this item
Files | Size | Format |
|
---|---|---|---|
1. El hongo Kombucha.pdf | 219.3Kb |
|
Files | Size | Format |
|
---|---|---|---|
1. El hongo Kombucha.pdf | 219.3Kb |
|
Collections
- BIOVEGET - Artículos [36]