Baudoinia compniacensis, el moho negro de Cognac.
Authors
Illana Esteban, CarlosPublisher
Sociedad Micológica de Madrid
Date
2013Bibliographic citation
Boletín de la Sociedad Micológica de Madrid, 2013, v. 37, p. 225-228
Keywords
Whiskey fungus
Hongo del whisky
Document type
info:eu-repo/semantics/article
Version
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Rights
(C) Sociedad Micológica de Madrid, 2013
Access rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
Abstract
Baudoinia compniacensis es un hongo ascomiceto que crece en las proximidades de las destilerías
donde se fabrica el cognac. Se comenta la causa que favorece su aparición y el perjuicio que
ocasiona. Finalmente, se realizan comentarios sobre la nomenclatura de la especie. Baudoinia compniacensis is an ascomycetous fungus that grows in the proximity of distilleries
where cognac is produced. We comment the cause that favours its growing and the damage it
produces. Finally, some comments on the nomenclature of this species are made
Files in this item
Files | Size | Format |
|
---|---|---|---|
20. Baudoinia compniacensis.pdf | 223.9Kb |
![]() |
Files | Size | Format |
|
---|---|---|---|
20. Baudoinia compniacensis.pdf | 223.9Kb |
![]() |
Collections
- BIOVEGET - Artículos [27]